<

Članki

Dolgočasna kuhinja? Nič več!

13.02.2015, 11:12

Med pultom in kuhinjskimi omaricami je tisti del stene, ki mora imeti oblogo, da jo obvaruje pred madeži. Poleg praktičnosti pa ima ta del kuhinje še estetsko funkcijo. S spremembo stenske obloge lahko svojo kuhinjo osvežite in jo preobrazite v poseben prostor z osebno noto. Nekaj idej, med katerimi so bolj in manj praktične, vam ponujamo v fotogaleriji.

Hiša prihodnosti, kakršne še niste videli

18.02.2015, 11:24

Po desetletju raziskav in razvoja na japonski univerzi ter večletnemu testiranju in patentiranju je madžarski arhitekt Matyas Gutai prejšnji teden v Ženevi končno predstavil svoj revolucionaren projekt – prvo ekološko ’vodno’ hišo.

Kradete brisače v hotelih? To morate vedeti!

05.02.2015, 17:11

Da gostje v hotelih ukradejo marsikaj, ni nobena skrivnost. Kot je razkrila najnovejša raziskava Telegrapha, so se na vrhu seznama najpogosteje ukradenih predmetov v hotelih znašle brisače, toda ali ste vedeli, da imajo nekateri hoteli prav poseben nadzor nad brisačami in točno vedo, koliko jih je ’zapustilo’ hotel?!

Presenečeni boste, kaj vse povzroča raka

04.02.2015, 10:14

S prepogosto uporabo nekaterih sredstev lahko ogrozite svoje zdravje oziroma pridete v stik z rakotvornimi snovmi. Njihova raven je sicer nizka, vendar je kljub temu nenehna izpostavljenost škodljivim snovem lahko zelo nevarna. Morda vsega res ne, vendar nekatere snovi lahko zamenjate z manj škodljivimi proizvodi. Preverite …

Rešili vas bodo iz marsikatere zagate

26.01.2015, 10:25

Marsikdo si sploh ne predstavlja, da si po obroku ne bi zob očistil s pomočjo zobotrebca, predvsem če se kakšen košček hrane zatakne za zob. A mala lesena paličica ni uporabna le v tem primeru, tudi v veliko drugih situacijah vas bo rešila iz zagate.

Znanstveniki vabijo k zbiranju vzorcev prsti

22.01.2015, 12:26

Ameriški znanstveniki so javnost pozvali, naj se jim pridruži v iskanju sestavin zemlje, iz katerih bi lahko pridobili pomembna nova zdravila. Ekipo znanstvenikov z univerze Rockefeller je v tek spravilo nedavno odkritje potencialnega novega antibiotika v zemlji in zato želijo preiskati prst z vseh koncev sveta.

Vse, kar morate vedeti o energetski izkaznici

19.01.2015, 11:04

Januar je prinesel nekaj novosti v povezavi z energetskimi izkaznicami, ki tistim, ki prodajajo nepremičnine ali jih oddajajo v najem za več kot leto dni, povzročajo sive lase. Če pri oglaševanju nepremičnin namreč ni navedenih energetskih kazalnikov, lastnikom grozijo globe. V nadaljevanju preverite, kaj vse morajo lastniki nepremičnin vedeti o energetskih izkaznicah.

Kaj lahko vrtnarji postorite pozimi?

04.01.2015, 13:09

V zimskem času, ko rastline mirujejo, vrtnarji lahko postorijo vse tisto, za kar jim običajno med vrtnarsko sezono zmanjka časa. Posnemajte jih in se ob koncu tedna lotite katerega od opravil, ki vam bo poleti v marsičem olajšalo delo. Preglejte seznam.

Za najboljšo novoletno zabavo ...

01.12.2014, 10:52

V noči, ko se staro leto počasi a neizbežno približa novemu, je čas za proslavitev. Za vas smo zbrali nekaj nasvetov za ustvarjanje vzdušja in za dekoracijo praznične mize, ki vam bodo prišli prav ne glede na to, s kom in kako boste dočakali prihod novega leta. Poglejte!

SAVNE TRIOSOL – NAJBOLJŠE STVARI SO 3

19.12.2014, 08:41

Kombinirane savne TRIOSOL nudijo najvišjo obliko sproščanja: savna z IR grelci, solnim uparjalnikom in terapevtskim grelcem. Blagodejnost za telo, kožo in dihala.

Video

Forum

Po tleh imamo doma večinoma ...

Soba s parketom
Ženska Moški