Članki

Izdelajte si domač odstranjevalec ličil

01.10.2014, 08:09

V času velike potrošnje smo na domače macerate kar malce pozabili. Slepo smo zaupali industriji in farmaciji, a ob vse večjih zdravstvenih težavah se zopet vračamo k naravi. Ravno zato sta nam Tina in Metka v 3. oddaji Vrtičkanje pokazali, kako si lahko sami doma izdelamo ognjičev macerat, ki med drugim vlaži kožo, zdravi vnetja, pospešuje celjenje razpokanih ustnic, blaži lažje opekline, zapriseženi vrtičkarici pa ga uporabljata tudi namesto odstranjevalca ličil.

Ogrevanja za pol cene!

16.09.2014, 06:35

Si želite tople zime brez, da bi zapravili celo premoženje? Za vas imamo rešitev, ki zagotavlja učinkovito toploto! Naj vam predstavimo naše pelete vrhunske kakovosti po ugodni ceni!

Ljubitelji vrtnarjenja boste navdušeni

26.08.2014, 09:30

Preprosti, simpatični in polni pozitivne energije, predvsem pa polni znanja o vrtnarjenju, ki ga z največjim veseljem delita z drugimi – to sta Metka in Tina, mati in hči, strokovno podkovani voditeljici, ki ju boste lahko od 20. septembra naprej spremljali v novi oddaji Vrtičkanje na POP TV.

Iz vrtca v šolo - kako preurediti sobo?

02.09.2014, 08:35

Jesen je pred vrati, z njo pa novo šolsko leto. Polni pričakovanj in novih izzivov se tega veselijo predvsem prvošolčki. In ker nova obveznost prinaša spremembe, je te treba vključiti tudi pri ureditvi otroške sobe. Preberite ...

Kako do sence na terasi?

14.07.2014, 08:09

Seveda je ni čez naravno senco, ki jo meče bujna krošnja drevesa. A ker nimamo vsi te sreče, se bomo morali za zaščito pred močnimi sončnimi žarki v poletnih mesecih čim bolje znajti sami. Poglejte si nekaj možnosti.

Čas za nakup je sedaj!

10.07.2014, 09:30

Morda se sliši malce nenavadno, a če razmišljate, da bi vas naslednjo zimo grel ogenj iz kamina, je poletje pravi čas za njegovo nabavo. Prepričajte se, zakaj.

Zato ga ne mečite v smeti!

04.07.2014, 09:21

Kaj storite s časopisom, ko ga enkrat preberete? V večini primerov ga verjetno vržete v smeti, čeprav vam lahko velikokrat pride še kako prav. Pri čiščenju in drugih gospodinjskih opravilih se pogosto srečujemo s strupenimi snovmi in pesticidi. V nadaljevanju preberite, na kakšen način lahko uporabite star časopisni papir. Ne le, da je primeren za čiščenje stekla in vpijanje odvečne tekočine, uporabite ga lahko še za mnogo več.

Sezona sadja pomeni le eno ...

30.06.2014, 08:16

Čeprav naj bi sadje mizo krasilo vse leto, pa je sadje še posebej priljubljeno v vročih poletnih mesecih, ko nam težka hrana ne diši ravno najbolj. Se pa s povečanjem potrebe in želje po sadju marsikdo znajde pred težavo, kako postaviti sadje na mizo, da bo miza videti lična in urejena?

Okrasite mizo s poletjem

20.06.2014, 09:45

Če v prihodnjih dneh ali tednih pripravljate piknik, praznovanje ali pa poletno večerjo, se podajte v naravo. Verjetno boste že v neposredni bližini vašega doma našli vse za okrasitev dogodka. Nekaj naših idej!

Z malce spretnosti lahko uspe tudi vam

23.06.2010, 13:51

Viseče stojalo za sobne rastline, stenski okras ali celo viseča mreža za poletno zibanje … Vse to lahko s pomočjo tehnike makrame izdelamo kar sami!

Video

Forum

Katero je vaše najljubše naravno čistilo?

Limona in soda
Ženska Moški