Članki

Kako do sence na terasi?

14.07.2014, 08:09

Seveda je ni čez naravno senco, ki jo meče bujna krošnja drevesa. A ker nimamo vsi te sreče, se bomo morali za zaščito pred močnimi sončnimi žarki v poletnih mesecih čim bolje znajti sami. Poglejte si nekaj možnosti.

Čas za nakup je sedaj!

10.07.2014, 09:30

Morda se sliši malce nenavadno, a če razmišljate, da bi vas naslednjo zimo grel ogenj iz kamina, je poletje pravi čas za njegovo nabavo. Prepričajte se, zakaj.

Zato ga ne mečite v smeti!

04.07.2014, 09:21

Kaj storite s časopisom, ko ga enkrat preberete? V večini primerov ga verjetno vržete v smeti, čeprav vam lahko velikokrat pride še kako prav. Pri čiščenju in drugih gospodinjskih opravilih se pogosto srečujemo s strupenimi snovmi in pesticidi. V nadaljevanju preberite, na kakšen način lahko uporabite star časopisni papir. Ne le, da je primeren za čiščenje stekla in vpijanje odvečne tekočine, uporabite ga lahko še za mnogo več.

Sezona sadja pomeni le eno ...

30.06.2014, 08:16

Čeprav naj bi sadje mizo krasilo vse leto, pa je sadje še posebej priljubljeno v vročih poletnih mesecih, ko nam težka hrana ne diši ravno najbolj. Se pa s povečanjem potrebe in želje po sadju marsikdo znajde pred težavo, kako postaviti sadje na mizo, da bo miza videti lična in urejena?

Okrasite mizo s poletjem

20.06.2014, 09:45

Če v prihodnjih dneh ali tednih pripravljate piknik, praznovanje ali pa poletno večerjo, se podajte v naravo. Verjetno boste že v neposredni bližini vašega doma našli vse za okrasitev dogodka. Nekaj naših idej!

Z malce spretnosti lahko uspe tudi vam

23.06.2010, 13:51

Viseče stojalo za sobne rastline, stenski okras ali celo viseča mreža za poletno zibanje … Vse to lahko s pomočjo tehnike makrame izdelamo kar sami!

Ne bi verjeli, za kaj vse je koristen!

10.06.2014, 08:25

Krompir je nadvse hranljivo živilo, ki ga pogosto najdemo na jedilniku številnih družin. V kuhinji je nepogrešljiv. Kot vse kaže, pa je nadvse koristen tudi za rastilne, še kako prav pa vam lahko pride tudi pri ostalih opravilih. Preverite, kako vse vam še lahko koristi.

Neverjetno, za kaj vse je uporaben!

30.05.2014, 09:34

Sušilec za lase lahko uporabljate na številne načine, ki nimajo nobene zveze z lasmi. Njegova uporaba nam lahko pomaga pri lažjemu odstranjevanju fotografij iz albuma, odstranjevanju prahu s svetilk, 'likanju' plastičnih prtov, izdelavi sijočih glazur ter pri odstranjevanju voščenih madežev in nalepk.

Dejstva, ki vas bodo presenetila

26.05.2014, 11:06

O limonini učinkovitosti ni dvoma – le spomniti se je treba, da lahko rešitev za naše tegobice in tegobe poiščemo v naravi. Preberite, kakšne težave vse rešuje.

Kako polepšati teraso?

22.05.2014, 08:30

Le kdo si v toplih dneh ne želi prebiti vsake proste minute na prostem? Če v tej sezoni načrtujete prenovo zunanjega dela svojega doma, ali pa morda le nakup ali dokup vrtnega pohištva, vam bodo naši nasveti iz članka gotovo v pomoč. Preberite, o čem vse je koristno razmisliti.

Video

Forum

Katero je vaše najljubše naravno čistilo?

Limona in soda
Ženska Moški