Članki

Rešili vas bodo iz marsikatere zagate

26.01.2015, 10:25

Marsikdo si sploh ne predstavlja, da si po obroku ne bi zob očistil s pomočjo zobotrebca, predvsem če se kakšen košček hrane zatakne za zob. A mala lesena paličica ni uporabna le v tem primeru, tudi v veliko drugih situacijah vas bo rešila iz zagate.

Znanstveniki vabijo k zbiranju vzorcev prsti

22.01.2015, 12:26

Ameriški znanstveniki so javnost pozvali, naj se jim pridruži v iskanju sestavin zemlje, iz katerih bi lahko pridobili pomembna nova zdravila. Ekipo znanstvenikov z univerze Rockefeller je v tek spravilo nedavno odkritje potencialnega novega antibiotika v zemlji in zato želijo preiskati prst z vseh koncev sveta.

Vse, kar morate vedeti o energetski izkaznici

19.01.2015, 11:04

Januar je prinesel nekaj novosti v povezavi z energetskimi izkaznicami, ki tistim, ki prodajajo nepremičnine ali jih oddajajo v najem za več kot leto dni, povzročajo sive lase. Če pri oglaševanju nepremičnin namreč ni navedenih energetskih kazalnikov, lastnikom grozijo globe. V nadaljevanju preverite, kaj vse morajo lastniki nepremičnin vedeti o energetskih izkaznicah.

Kaj lahko vrtnarji postorite pozimi?

04.01.2015, 13:09

V zimskem času, ko rastline mirujejo, vrtnarji lahko postorijo vse tisto, za kar jim običajno med vrtnarsko sezono zmanjka časa. Posnemajte jih in se ob koncu tedna lotite katerega od opravil, ki vam bo poleti v marsičem olajšalo delo. Preglejte seznam.

Za najboljšo novoletno zabavo ...

01.12.2014, 10:52

V noči, ko se staro leto počasi a neizbežno približa novemu, je čas za proslavitev. Za vas smo zbrali nekaj nasvetov za ustvarjanje vzdušja in za dekoracijo praznične mize, ki vam bodo prišli prav ne glede na to, s kom in kako boste dočakali prihod novega leta. Poglejte!

SAVNE TRIOSOL – NAJBOLJŠE STVARI SO 3

19.12.2014, 08:41

Kombinirane savne TRIOSOL nudijo najvišjo obliko sproščanja: savna z IR grelci, solnim uparjalnikom in terapevtskim grelcem. Blagodejnost za telo, kožo in dihala.

Za veliko strupov v stanovanju smo krivi sami

17.12.2014, 10:16

Kemikalijam smo izpostavljeni praktično povsod. Nahajajo se v mnogih izdelkih, ki jih uporabljamo vsakodnevno, zaradi česar smo jim izpostavljeni na različne načine. Ste vedeli, da je sredstvo formaldehid, ki se nahaja v nekaterih ličilih, rakotvorno, da ftalati motijo normalen razvoj otrok ali da svinec povzroča težave s sluhom?

Lahko jih izdelate sami

15.12.2014, 11:38

Ptice so nam vse leto pomagale pri doseganju naravnega ravnovesja na vrtu in v sadovnjaku, poleg tega pa so nas razveseljevale s svojim petjem in brezskrbnim letom. V zahvalo jim postavimo krmilnico ali gnezdilnico. Ideje poiščite v naši fotogaleriji!

Tako lahko privarčujete med prazniki!

01.12.2014, 09:57

Decembrski prazniki so čas veselja, izobilja in brezskrbnosti, in nič ni narobe, če pozabimo na vsakdanje obveznosti ter se popolnoma predamo prazničnim radostim. A vendarle – nikar ne pozabimo na naravo in ne pretiravajmo s potrošništvom. Nekaj eko in varčnih idej!

Naj vaš dom postane oaza miru

27.11.2014, 11:56

Še posebej v stresnih časih so mirnost, spokojnost in vsesplošna usklajenost stvari, ki si jih marsikdo želi doseči v svojem domu. Preberite, katera načela notranjega oblikovanja uporabiti, če želite imeti dom, ki ga prevevata mirnost in usklajenost zena.

Video

Forum

V novem letu bom ...

Veselje - 4
Ženska Moški